Proteze dentare

Proteza dentara mobila poate fi de mai multe tipuri: partiala sau totala
Proteza dentara mobila nu are niciun element de sprijin sau ancorare. Proteza dentara se sprijina direct pe gingie si osul maxilar. Proteza dentara mobila poate fi de mai multe tipuri: poate fi partiala si in acest caz este construita in jurul unor dinti existenti in gura pacientului sau poate fi totala adica inlocuieste toti dintii naturali.

In principiu proteza dentara mobila sta pe gingie prin succiune, la fel ca si o ventuza, iar atunci cand mai exista dinti aceasta se poate sprijini si pe acestia. Se intelege deci ca proteza dentara mobila prezinta un oarecare grad de mobilitate determinat de infundarea gingiei dar si a actiunilor formatiunilor anatomice invecinate, obraji si limba, sau a vorbirii si masticatiei.
Servicii

Tratamente stomatologice pentru adulti


Dincolo de valoarea estetica a unui zambet frumos, sanatatea orala este foarte importanta pentru sanatatea generala a unui adult. Conform studiilor, aproximativ 75% dintre adulti privesc cu un anumit grad de anxietate o vizita la stomatolog.

La Rainbow Dent am creat totul pentru a va primi intr-un mediu relaxant si o atmosfera destinsa.

Viziunea noastra este sa devenim un cabinet de succes, recunoscut pentru standardele inalte de calitate, serviciile excelente si echipa foarte prietenoasa.

Alege sa zambesti din toata inima!

Testimoniale

Ce spun pacientii nostri