Fatete dentare

Fatetele sunt niste mici piese protetice ce îmbraca dintele pe fata lui exterioara. Cu ajutorul lor putem corecta dramatic (în sens pozitiv, bineînteles) culoarea, textura si forma dintilor, si, minor, pozitia lor.
Putem obtine celebrul “Hollywood smile”, alb stralucitor, cu dinti perfect egali si pozitionati “la linie”
sau putem obtine diferente mai mici, efecte de suprafata, naturale, pentru cei care opteaza pentru un zâmbet mai discret, însa de asemenea perfect.

Când optam pentru fatete?
Când ne dorim ca albul dintilor nostri sa fie impecabil si de durata, când avem mici defecte de pozitie si nu vrem sau nu putem sa purtam un aparat ortodontic, când avem cariute mici si multe la nivelul dintilor frontali a caror tratare?cu plombite ar duce la un “mozaic” de culori. Când avem dinti mici si îi vrem putin mai mari, când avem spatii interdentare, în principiu oricând ne dorim o dantura impecabila, care sa adauge un strop de stralucire chipului.

Dar nu-mi stric dintii?!
Ei bine, NU! Sa nu uitam, totusi, ca fatetarea dintilor reprezinta o manopera medicala, nu doar estetica si înainte de toate ma voi ocupa de toate aspectele care privesc starea de sanatate a dintilor. Slefuirea este minima, întotdeauna ma straduiesc sa mentin cât mai mult tesut dentar natural. Ulterior, dintii vor fi protejati, pentru ca ceramica din care sunt realizate fatetele este dura, are o textura diferita de cea a smaltului, nu se pateaza la fel de usor si nu este atacata de bacteriile acide care formeaza cariile dentare.

Dar nu cad?!
Ei bine, NU! Fatetele dentare,corect realizate nu cad. Ele sunt atât de bine cimentate pe suprafata dintelui, încât explic cât pot de bine pacientilor mei ca orice modificare ne dorim sa facem, trebuie facuta înainte de cimentare, pentru ca decimentarea lor este imposibila, singura varianta pentru a le da jos fiind taierea lor.

Servicii

Tratamente stomatologice pentru adulti


Dincolo de valoarea estetica a unui zambet frumos, sanatatea orala este foarte importanta pentru sanatatea generala a unui adult. Conform studiilor, aproximativ 75% dintre adulti privesc cu un anumit grad de anxietate o vizita la stomatolog.

La Rainbow Dent am creat totul pentru a va primi intr-un mediu relaxant si o atmosfera destinsa.

Viziunea noastra este sa devenim un cabinet de succes, recunoscut pentru standardele inalte de calitate, serviciile excelente si echipa foarte prietenoasa.

Alege sa zambesti din toata inima!

Testimoniale

Ce spun pacientii nostri