Obturatii estetice

Era metalelor a trecut de mult. Astazi ne aflam in era compozitelor si a ceramicii.
Aceste materiale ultramoderne au trecut usor din industria aerospatiala in cea a materialelor dentare datorita proprietatilor superioare. Vorbim de materiale extrem de rezistente si durabile daca se respecta cu strictete tehnicile de aplicare. Vorbim de materiale estetice. De astazi veti putea rade cu toti dintii

Ce sunt obturatiile estetice? 

Atunci cand o carie distruge mai putin de 50 % din dinte acesta se poate reface cu o "plomba". Obturatia estetica nu este insa o simpla "plomba". Pentru a reda transluciditatea naturala a dintelui si pentru a permite reflexia luminii trebuie folosite materiale speciale si cu tehnici de stratificare speciale. Numai asa se vor putea obtine obturatii estetice care sa imite perfect un dinte natural. Inchipuiti-va cum ar fi sa dispara toate acele "plombe" metalice si in locul acestora sa aveti niste obturatii estetice modelate morfofunctional (pe langa culoare sa respecte si forma dintelui).

Si avantajele nu se opresc la estetica. Amalgamul este toxic deoarece contine mercur. In multe state civilizate utilizarea lui este interzisa. De altfel chiar in Romania pentru a folosi amalgam trebuie obtinuta o autorizatie speciala pentru "Detinere de materiale toxice". Noi credem ca asta spune multe. Pe de alta parte compozitele moderne adera chimic la structura dentara. Chiar si in aceste fotografii veti putea observa ca intre dinte si obturatia veche de amalgam se formeaza foarte frecvent o carie. Si asta pentru ca amalgamul nu are proprietatile materialelor moderne enumerate.

Ce materiale folosim?

La RainboeDent folosim materiale dintre cele mai moderne. Folosim doar compozite recunoscute international, cu rezultate durabile. Unele dintre firmele cele mai renumite precum 3M sau GC le veti recunoaste cu usurinta printre produsele folosite de noi. Rezultatele noastre se bazeaza in primul rand pe experienta. Noi nu facem rabat la calitate si cu siguranta preturile sunt competitive. Avantajele?precum si "lucrul facut bine" si "de durata" ne diferentiaza de ceilalti.

Materialele compozite folosite de noi adera chimic la structura dentara. Asta inseamna ca spre deosebire de materialele clasice ( a caror retentie se facea mecanic, prin prepararea unor cavitati speciale) aceste materiale sunt foarte conservatoare. Practic pastram mult mai mult din dintele dumneavoastra atunci cand folosim obturatii estetice si asta duce la rezultate durabile in timp.

Servicii

Tratamente stomatologice pentru adulti


Dincolo de valoarea estetica a unui zambet frumos, sanatatea orala este foarte importanta pentru sanatatea generala a unui adult. Conform studiilor, aproximativ 75% dintre adulti privesc cu un anumit grad de anxietate o vizita la stomatolog.

La Rainbow Dent am creat totul pentru a va primi intr-un mediu relaxant si o atmosfera destinsa.

Viziunea noastra este sa devenim un cabinet de succes, recunoscut pentru standardele inalte de calitate, serviciile excelente si echipa foarte prietenoasa.

Alege sa zambesti din toata inima!

Testimoniale

Ce spun pacientii nostri