Echipa noastra

Dr. Rusu Valentina

Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala

Programeaza-te acum la Dr. Valentina Rusu!
Te intampina mereu cu energie si voie buna si este la curent cu ultimele noutati in Ortodontie.

Dr. Valentina Rusu se asigura ca beneficiezi de cele mai moderne tratamente ortodontice posibile, astfel incat sa obtii un zambet impecabil.

Avand o experienta de 10 ani si peste 2000 de cazuri ortodontice, este specialista in Invisalign si tehnica WIN – aparate dentare invizibile, poti avea aparat dentar si nimeni sa nu-si dea seama!

Dr. Claudia Hendea

Estetica dentara, Protetica

Programeaza-te acum la Dr. Claudia Hendea!
Cu o energie pozitiva molipsitoare si o pregatire consistenta, cu Dr. Claudia Hendea simti ca esti in cel mai potrivit loc pentru a obtine un zambet natural. 

Atentia la detalii, impreuna cu tehnica si un simt artistic remarcabil, te pot conduce doar catre un rezultat uimitor. 
 

Dr. Itu Razvan

Medic rezident Protetica Dentara

Programeaza-te acum la Dr. Razvan Itu!
Rabdarea, meticulozitatea si seriozitatea sunt principalele trasaturi care il caracterizeaza, atat ca omul Razvan, cat si in calitate de medic.

Analizeaza in detaliu cazurile pe care urmeaza sa le trateze si da tot ce are mai bun pentru ca rezultatele sa fie la superlativ si satisfactia sa fie de ambele parti, atat a pacientilor, dar si a lui.
 

Dr. Monica Martis

Protetica, Terapie, Endodontie, Parodontologie

Programeaza-te acum la Dr. Monica Martis!
Gratie experientei obtinute si perfectionarii continue, Dr. Monica Martis lucreaza cu o precizie remarcabila, obtinand rezultate extraordinare chiar si in cele mai complexe interventii. 

Cu rabdare si amabilitate, iti explica in detaliu fiecare procedura si se asigura ca primesti toate recomandarile pentru a avea o sanatate orala cat mai buna. 

Pasionata de ceea ce face si de noile tehnologii in domeniu te ajuta sa obtii la final o dantura sanatoasa si fara cusur!
 

Dr. Claudiu Ochis

Chirurgie, Implantologie, Parodontologie

Programeaza-te acum la Dr. Claudiu Ochis!
Dr. Claudiu Ochis, intotdeauna bine dispus si optimist, are grija sa inlature orice posibila teama pe care o puteti avea cu privire la realizarea interventiilor.

Un adevarat profesionist, pe durata tratamentului simti sa te aflii pe maini bune.
 

Celina Frentoii

Dental Office Manager

Celina este omul care pune pasiune in tot ceea ce face si molipseste cu o stare de bine pe oricine intra in contact cu ea, acest lucru se vede, cu siguranta, de la prima interactiune.

Pentru ea nu exista situatii pe care sa nu le rezolve si nici pacienti care sa plece fara un zambet totul datorita rabdarii si dedicarii sale.

Reuseste sa empatizeze cu pacientii si colegii ei intr-un mod unic, dovedind ca energia, determinarea si perseverenta sunt ingredientele pentru reusita.

Ileana Muntean

Asistenta

Buna dispozitie, devotamentul si promptitudinea sunt 3 dintre lucrurile care o caracterizeaza.

Este mereu acolo atunci când este nevoie asigurând un ajutor neconditionat în finalizarea tratamentelor!

Alexandra Aciu

Asistenta

Calitatea, perseverenta si dorinta de a invata lucruri noi, cu siguranta sunt bifate alaturi de caracterul ei. Cu ajutorul ei tratamentele devin mai usoare!

Testimoniale

Ce spun pacientii nostri