Albire dentara

Albirea dintilor este cel mai cunoscut si folosit procedeu de estetica dentara.
Potrivit unei definitii acceptate de majoritatea specialistilor, albirea dentara restabileste culoarea naturala a dintilor sau "albeste" dintii dincolo de aceasta.
In prezent, exista multe metode de albire a dintilor, unele dintre ele oferite si in magazine sau farmacii. Cu toate acestea, cea mai indicata optiune este albirea supervizata de medicul stomatolog.
Gradul de albire a dintelui variaza în functie de mai multi factori: tipul de pete, concentratia agentului de albire din produsul utilizat, timpul în care agentul de albire actioneaza pe dinte si frecventa cu care tratamentul este repetat.

Exista câtiva pasi necesari înaintea unui tratament de albire a dintilor.

În primul rând medicul stomatolog trebuie sa stabileasca daca pacientul este un bun candidat pentru aceasta procedura: albirea dintilor nu este recomandata femeilor însarcinate sau celor care alapteaza, persoanele cu boli gingivale sau eroziune dentara, copiilor pâna în 16 ani si persoanelor cu dintii foarte sensibili sau alergice la peroxid, nu se recomanda albire la pacientii cu dinti fisurati.
Trebuie sa avem în vedere si faptul ca albirea nu are efect asupra coroanelor sau oricarui alt tip de dinte care nu este natural. Daca aveti o obturatie de culoarea dintelui, albirea va avea efect doar asupra suprafetei dentare, nu si asupra materialului din care e realizata obturatia.
Candidatii ideli pentru albirea dintilor sunt persoanele ce prezinta pe dinti pete galbui sau maronii cauzate de cafea, ceai, alcool sau medicamente.
Cu cât culoarea dintilor se îndeparteaza de la galben spre vinetiu si cenusiu, cu atât petele sunt mai greu de îndepartat. Daca va asteptati ca dupa tratament sa beneficiati instantaneu de dantura alba stralucitoare, este posibil sa fiti dezamagiti. Albirea presupune deschiderea nuantei de alb cu câteva grade, rezultatul final depinzând de natura si gravitatea petelor asupra dintelui, iar obturatia se poate evidentia inestetic.
Procedura de albire executata de catre medicul stomatolog are cea mai mare eficienta, deoarece se foloseste cea mai mare concentratie de peroxid: pâna la 38 %. Tratamentul poate dura în jur de 3 sedinte, iar în urma acestuia pacientii vor avea dinti cu pâna la 3 nuante mai albi.
Rezultatul albirii dureaza în medie 2-3 ani, dar se poate repeta dupa aceasta perioada.

Servicii

Tratamente stomatologice pentru adulti


Dincolo de valoarea estetica a unui zambet frumos, sanatatea orala este foarte importanta pentru sanatatea generala a unui adult. Conform studiilor, aproximativ 75% dintre adulti privesc cu un anumit grad de anxietate o vizita la stomatolog.

La Rainbow Dent am creat totul pentru a va primi intr-un mediu relaxant si o atmosfera destinsa.

Viziunea noastra este sa devenim un cabinet de succes, recunoscut pentru standardele inalte de calitate, serviciile excelente si echipa foarte prietenoasa.

Alege sa zambesti din toata inima!

Testimoniale

Ce spun pacientii nostri