Implantul Dentar

Implantul dentar este o interventie chirurgicala prin care se introduce o radacina artificiala pentru un dinte nou sub forma unei piese de titan pe arcada dentara.
Eviti sa razi cu gura deschisa ori sa maninci in public deoarece zambetul sau dantura ta pot sa descopere spatiul lasat de dintii lipsa? In aceste cazuri implantul dentar este una din posibilitatile de a te putea face sa zambesti, sa maninci confortabil si sa-ti recapeti increderea in tine.

Principalele limite sunt date de cantitatea si calitatea osului in care se va insera implantul , pozitia sinusului maxilar la arcada superioara sau a unor canalului cu vase si nervi pentru arcada inferioara. Principalele contraindicatii pentru realizarea tratamentului cu implant dentar sunt diabetul,boli desange si boli ale oaselor dar si sau de factori subiectivi (dimensiuni insuficiente-inaltime si grosime-ale osului unde ar fi necesara amplasarea implantului). De aceea, inaintea de plasarea implanturilor dentare se va face un set de radiografii speciale - numite tomografii computerizate si analize de sange.
Servicii

Tratamente stomatologice pentru adulti


Dincolo de valoarea estetica a unui zambet frumos, sanatatea orala este foarte importanta pentru sanatatea generala a unui adult. Conform studiilor, aproximativ 75% dintre adulti privesc cu un anumit grad de anxietate o vizita la stomatolog.

La Rainbow Dent am creat totul pentru a va primi intr-un mediu relaxant si o atmosfera destinsa.

Viziunea noastra este sa devenim un cabinet de succes, recunoscut pentru standardele inalte de calitate, serviciile excelente si echipa foarte prietenoasa.

Alege sa zambesti din toata inima!

Testimoniale

Ce spun pacientii nostri