Consultatie adulti

Primul pas spre un zambet care sa impresioneze este consultatia stomatologica.
Obiectivul principal este formarea unei legaturi de tip medic-pacient care presupune evaluarea starii de sanatate orala stabilindu-se astfel, dupa caz, un diagnostic urmat de un plan de tratament.
Cu toate ca pare lipsit de importanta , o atitudine neglijenta in ceea ce priveste consultatia, aduce dupa sine repercusiuni grave, cum ar fi pierderea in timp a dintilor.

Obiectivele consultatiei stomatologice:

 
Intocmirea unei fise individuale in care se precizeaza informatii legate de statusul dentar actual al pacientului. Tot in cadrul fisei pacientul ofera informatii despre starea generala de sanatate, eventualele tratamente de natura medicala, precum si un scurt istoric al problemelor de natura stomatologica.
 
Pacientul va explica apoi direct problemele stomatologice existente sau aspectele dentare care il nemultumesc, iar stomatologul va veni cu solutii eficiente.
 
Cunoasterea nevoilor pe termen scurt si lung ale pacientului si a preferintelor acestuia cu privire la tratament ( intervale orare disponibile, frecventa tratamentului, etc).
 
Se va intocmi si etapiza apoi un plan de tratament si un pret estimativ.
 
Daca viitorul tratament o impune, se recomanda efectuarea unui consult de specialitate (chirurgie, implantologie, ortodontie, etc.) sau a unor investigatii de specialitate (radiografii, teste de alergie, modele de studiu, etc.).

La Rainbow Dent veti primi toata atentia si dedicatia necesare pentru a ajunge la o dantura sanatoasa si cu o estetica excelenta, acest fapt reflectandu-se asupra sanatatii intregului organism. Este cunoscut faptul ca intotdeauna este mai indicat sa previi o afectiune decat sa o tratezi, iar igiena orala si consultatiile regulate joaca un rol major in sanatatea dumneavoastra. Contactati-ne astazi pentru o consultatie gratuita!
 

Servicii

Tratamente stomatologice pentru adulti


Dincolo de valoarea estetica a unui zambet frumos, sanatatea orala este foarte importanta pentru sanatatea generala a unui adult. Conform studiilor, aproximativ 75% dintre adulti privesc cu un anumit grad de anxietate o vizita la stomatolog.

La Rainbow Dent am creat totul pentru a va primi intr-un mediu relaxant si o atmosfera destinsa.

Viziunea noastra este sa devenim un cabinet de succes, recunoscut pentru standardele inalte de calitate, serviciile excelente si echipa foarte prietenoasa.

Alege sa zambesti din toata inima!

Testimoniale

Ce spun pacientii nostri