Tratamente de canal

La RainbowDent folosim cele mai inovative si performante tehnici pentru a obtine rezultatele optime pentru pacientii nostri, astfel incat un tratament de canal radicular devine la fel de simplu precum a repara o carie.

Scopul unui tratament endodontic este acela de a salva un dinte compromis, astfel incat sa nu se ajunga la extractie.
Tratamentul endodontic modern este foarte asemanator cu tratamentul de rutina a unei carii si poate fi realizat intr-una sau in doua vizite la medicul stomatolog. Dintii care au tratamente endodontice pot rezista la fel de mult precum dintii naturali, de multe ori chiar si o viata. In clinica noastra folosim cele mai moderne tehnici de tratament endodontic si aparatura de ultima generatie pentru a asigura cele mai bune rezultate pentru pacinetii nostri. 

Servicii

Tratamente stomatologice pentru adulti


Dincolo de valoarea estetica a unui zambet frumos, sanatatea orala este foarte importanta pentru sanatatea generala a unui adult. Conform studiilor, aproximativ 75% dintre adulti privesc cu un anumit grad de anxietate o vizita la stomatolog.

La Rainbow Dent am creat totul pentru a va primi intr-un mediu relaxant si o atmosfera destinsa.

Viziunea noastra este sa devenim un cabinet de succes, recunoscut pentru standardele inalte de calitate, serviciile excelente si echipa foarte prietenoasa.

Alege sa zambesti din toata inima!

Testimoniale

Ce spun pacientii nostri