Detartrajul este o procedura stomatologica neinvaziva prin care se îndeparteaza placa bacteriana si depozitele de tartrul de pe dinti, lasand in urma suprafete netede, lustruite, curate, neretentive.
Detartrajul cu ultrasunete este cea mai folosita metoda. Ultrasunetele sunt vibratii mecanice cu frecvente foarte inalte, pe care urechea umana nu le percepe. Aceaste vibratii puternice ”sparg” si mobilizeaza tartrul , iar jetul de apa al aparatului spala fragmentele si evita supraincalzirea dintelui, pentru a nu afecta pulpa dentara (pulpita, necroza, gangrena).

De retinut!
 
Detartrajul este o manopera chirurgicala,?cu risc de sangerare, asa ca spuneti-i medicului dumneavoastra daca luati medicamente anticoagulante sau daca in trecut ati avut episoade de sangerare abundenta.
 
Detartrajul trebuie realizat periodic, la 6 luni, sau la fiecare 3 luni pentru fumatori.
 
Se face detartraj pe toti dintii, nu doar pe aceia unde exista depozite evidente de tartru.
 
Detartrajul se realizeaza inaintea oricarei interventii cu risc de infectie, extractie dentara, chirurgie parodontala etc.
 
Informati-va medicul in legatura cu orice afectiune, deoarece este necesar ca in anumite situatii precum reumatism articular acut, endocardita, boli de inima congenitale sau proteze valvulare sa vi se administreze preventiv antibiotic.

Nu uitati!
Pentru a asigura succesul acestei manopere, se indica la final un?periaj profesional,? cu paste abrazive si perii rotative, urmat de o fluorizare dentara.
Asigura-te ca iti pastrezi dintii sanatosi si frumosi cu un detartraj regulat la RainbowDent!
Programati-va chiar astazi!
Cu camere private, WiFi gratuit si acces la cablu TV, RainbowDent este cel mai placut si profesionist loc unde puteti beneficia un detartraj “ca la carte”! Suntem aici sa va ajutam!

Servicii

Tratamente stomatologice pentru adulti


Dincolo de valoarea estetica a unui zambet frumos, sanatatea orala este foarte importanta pentru sanatatea generala a unui adult. Conform studiilor, aproximativ 75% dintre adulti privesc cu un anumit grad de anxietate o vizita la stomatolog.

La Rainbow Dent am creat totul pentru a va primi intr-un mediu relaxant si o atmosfera destinsa.

Viziunea noastra este sa devenim un cabinet de succes, recunoscut pentru standardele inalte de calitate, serviciile excelente si echipa foarte prietenoasa.

Alege sa zambesti din toata inima!

Testimoniale

Ce spun pacientii nostri