O echipă adevarată atât în clinică, dar și în afara ei!
Echipa RainbowDent a participat in aceasta toamna la un teambulding la Belis, unde au jucat diverse jocuri, s-au distrat si au povestit pe indelete. 

Vezi detalii
Multi adulti sufera de halitoza, care este o forma cronica de respiratie urat mirositoare. Este o problema obisnuita care produce jena, precum si posibile riscuri pentru sanatate.
Vezi detalii
În ziua de astăzi, prima impresie contează iar societatea pune din ce în ce mai mult accentul pe aspect, zâmbetul fiind cel care ne poate oferi un bonus la orice discuție.
 
Un zâmbet frumos poate descreți frunți ...
Vezi detalii
Odata ce v-ati decis sa purtati aparat dentar pentru urmatoarele câteva luni din viata, ce-ar fi sa faceti acest lucru mai distractiv? Multitudinile de culori care pot fi folosite la activarea aparatului dentar sunt optiunea majoritatii adolescentilor, mai ales ca acestea pot fi schimbate la fiecare 4-6 saptamâni.
Vezi detalii
Periajul dintilor cu aparatul dentar este diferit de cel obisnuit. Se va acorda o mai mare atentie periajului si va fi alocat mai mult timp, pentru a va asigura ca fiecare dinte in parte a fost curatat corect.
Vezi detalii

Archive


1 

Testimoniale

Ce spun pacientii nostri