Consultatia reprezinta o oportunitate pentru medicul dentist de a observa dezvoltarea dintilor copilului, a maxilarului si tesuturilor moi, astfel orice problema este descoperita in faza incipienta. Clinica noastra, ca si Academia Americana de Stomatologie Pediatrica, recomanda ca vizita la medicul dentist sa se faca pana la varsta de 1 an. Tratamentele periodice de profilaxie sunt critice pentru intretinerea unei danturi sanatoase.
Servicii

Tratamente stomatologice pentru copiiCum sa pregatim copilul pentru o vizita la dentist
Copilul dumneavoastra straluceste cu fiecare zambet. Sanatatea dintilor incepe cu bune obiceiuri de igiena orala, alegeri bune nutritionale si increderea copilului in dentist. Facand echipa cu dumneavoastra ne putem asigura ca zambetul copilului va fi radiant.

La Rainbow Dent stomatologia pediatrica este mai mult decat zambete sanatoase si luminoase.
Este, deasemenea, despre a face vizita la dentist, o experienta calma si placuta astfel incat nu va exista frica de “data viitoare”. Ca stomatologi pediatri ne mandrim cand ne vedem pacientii crescand si ne angajam sa castigam increderea fiecarui pacient care ne viziteaza clinica – atat copii cat si parinti. Acordam timp pretios pentru a consolida relatia cu pacientii nostri si pentru a le castiga increderea, rezultand o experinta atragatoare pentru fiecare.

La clinica noastra stomatologica din Floresti veti gasi mediul perfect pentru copilul dumneavoastra: cei mai buni specialisti stomatologi pediatri si o atmosfera vesela, care ii va transmite copilului o mare incredere si curaj pentru consultul stomatologic.


De ce sa alegeti Rainbow Dent?


Este important ca parinte sa alegeti dentistul potrivit pentru nevoile copilului dumneavoastra dar si Un mediu prietenos si distractive mai ales la prima vizita a copilului la dentist. La clinica noastra veti gasi medici dentisti cu o experienta excelenta in tratamente pediatrice si un entuziasm greu de egalat! Rabdarea si spiritul de copil ce trebuie pastrat in relatia cu acestia se vor regasi in clinica Rainbow Dent.

Clinica noastra dentara este echipata cu cele mai performante echipamente, pastrand in acelasi timp accentul pe un cadru cat mai destins si relaxant. Zona de distractie dedicata copiilor este dotata cu jocuri si jucarii pentru toate varstele, de la Lego la X-Box, astfel incat fiecare copil isi va gasi propriile motive de a indragi clinica noastra stomatologica.

In plus, la clinica Rainbow Dent mai gasiti:
 
Parintii sunt bine primiti in cabinet alaturi de copilul lor pe durata tratamentului;
 
Oferim tratamente cu produse non BPA, BISGA, UDMA, HEMA si TDGMA;
 
Inhalosedare pentru micutii pacienti anxiosi;
 
Desene animate pe durata tratamentului;
 
Cadouri si baloane;
 
Premii pentru copii din “Clubul fara carii” Cei mai mici vizitatori isi pot exprima dorinta de a deveni dentisti “cand vor fi mari” , dupa o vizita la Rainbow Dent prin povestile noastre despre dintisori, pe intelesul lor.
 

Testimoniale

Ce spun pacientii nostri