Respiratie Urat Mirositoare
De ce este importanta folosirea atei dentare pentru a preveni respiratia urat mirositoare?
Multi adulti sufera de halitoza, care este o forma cronica de respiratie urat mirositoare. Este o problema obisnuita care produce jena, precum si posibile riscuri pentru sanatate. Vestea buna este ca halitoza este tratabila cu modificari simple ale stilului de viata si bune practici de igiena dentara. Vom discuta in continuare de ce este importanta folosirea atei dentare pentru a preveni halitoza.

Cauzele halitozei
Exista multe motive pentru care poate aparea halitoza. Desi factori precum anumite alimente, fumatul si multe altele pot contribui la halitoza, cea mai comuna cauza este acumularea de bacterii in gura. Cand aceste bacterii intra in contact cu aerul, se dezvolta un miros neplacut care se numeste halitoza.

Folosirea atei dentare poate ajuta la tratarea halitozei
Exista diverse produse pe care le puteti utiliza pentru tratarea halenei. Cateva dintre acestea ar fi apa de gura, pasta de dinti si periuta de dinti. Cu toate acestea, unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru respiratia urat mirositoare este utilizarea atei dentare. Ata dentara elimina o multime de bacterii rele de sub gingi, care cauzeaza halena. Aceste bacterii sunt aproape imposibil de atins doar cu o periuta de dinti sau apa de gura. Alimentele pot fi prinse intre dinti si sub gingi. Fara folosirea atei dentare, bacteriile care se dezvolta cauzeaza respiratia urat mirositoare si, in cele din urma, conduce la gingivita si la carii dentare. Este important sa folositi riguros ata dentara, intre dinti si in dreptul gingiei.

Este ideal sa folositi ata dentara cel putin o data pe zi. Daca nu sunteti incantat de folosirea atei dentare, aceasta poate fi inlocuita cu dusul bucal. Multi oameni care sufera de halena constata ca imbunatatirea igienei orale prin folosirea zilnica a atei dentare, dupa periajul dentar, rezolva simptomele lor de respiratie urat mirositoare.

Daca observati ca halena nu se diminueaza nici dupa imbunatatirea igienei orale, este o idee buna sa consultati medicul dentist pentru a descoperi ce alte posibile cauze de halena ati putea avea. Daca aveti mai multe intrebari despre respiratia urat mirositoare si cum sa o tratati, contactati-ne astazi pentru a programa o consultatie gratuita. Oferim pacientilor nostri servicii prompte, profesionale intr-o atmosfera pritenoasa si relaxanta.

http://www.rainbowdent.ro/programare
Programari: 0746 341 613 

Archive

Testimoniale

Ce spun pacientii nostri