Aparate dentare - Merită să avem un zâmbet frumos?


Aparate dentare - mituri
În ziua de astăzi, prima impresie contează iar societatea pune din ce în ce mai mult accentul pe aspect, zâmbetul fiind cel care ne poate oferi un bonus la orice discuție.
 
Un zâmbet frumos poate descreți frunți și poate oferi mai multă încredere.
 
În unele cazuri, pacienții au nevoie doar de un aparat dentar pentru a avea un zâmbet frumos dar și de o viață sănatoasă. Aparatul dentar poate corecta inclusiv mușcătura și masticația, oferind un plus de calitate vieții.

Cele mai frecvente mituri despre aparatele dentare

Aparatul dentar provoacă durere?
Nu este o procedură dureroasă, corectarea dinților se face treptat și principalul scop al medicului ortodont este să nu forțeze dinții atunci când se încearcă alinierea acestora.
 
Dinții strâmbi nu afectează întreaga dantură
Greșit, dinți strâmbi împiedică curățarea eficientă a dinților, ceea ce duce la acumularea de tartru și la apariția cariilor.

Aparatul dentar este doar pentru copii și adolescenți?
Aparatul dentar este recomandat indiferent de vârstă. Mușcătura este foarte importantă. În cazul în care se constată că pacientul are mușcătura deficitară din cauza poziționării dinților, aparatul dentar este cea mai potrivită soluție, indiferent de vârstă. La Clinica Rainbow Dent s-au prezentat și persoane adulte care au ales un tratament ortodontic pentru funcționarea optimă a organismului, beneficiind totodată și de îmbunătățirea esteticii dentare.
 
Tratamentul este pe termen foarte lung
În medie, un tratament cu aparatul dentar durează 16 luni. Tehnologia și inovațiile au redus foarte mult timpul de purtare al aparatului dentar, iar problemele minore se rezolvă chiar în câteva luni de zile. Zâmbetul va dura o veșnicie, dacă aveți grijă de dinți.
 
Aparatul dentar este inestetic
Multe aparate dentare sunt confecționate din materiale transparente. De asemenea, aparatul dentar din Safir este transparent astfel încât să nu iasă deloc în evidență, ca tu să zâmbești liniștit atunci când porti aparatul dentar. 
 
Dacă mai aveți nelămuriri sau întrebări referitoare la aparatele dentare, vă invit cu mare drag să ne contactați pe facebook, email sau telefonic la 0746 341 613.

Pentru că merită să aveți un zâmbet frumos și o dantură sănătoasă, programați-vă pentru o consultație gratuită și beneficiați de oferte speciale la aparatele dentare.

Archive

Testimoniale

Ce spun pacientii nostri