Technology

Our Equipments

Top technology for high quality treatments!

At Rainbow Dent we use the newest technology to assure that our patients can have the most comfortable and efficient dental experience. We are committed to keeping up with the new dental technologies as the become available and proven. Explore just a few of the advanced technologies we use at our clinic in the following:

 

Melag Steriliser - German Safety

Sterilitoarele Melag sunt fabricate in Germania si sunt in prezent numarul 1 in lume. Am ales "cel mai bun" pentru siguranta dumneavoastra!
La Rainbow Dent esti in siguranta!
Investitiile pe care le-am facut in echipament si protocoalele de sterilizare au drept scop eliminarea pericolului de infectie 100%. Intreaga noastra clinica a fost proiectata pentru a oferi siguranta pacientului, iar standardele internationale de igiena si siguranta medicala sunt pe deplin respectate.
La Rainbow Dent, pacientii care doresc sa vada camera de sterlizare sunt bineveniti sa o faca, veti vedea cu ochii dumneavoastra un proces care nu lasa loc niciunui dubiu cu privire la siguranta dumneavoastra in clinica noastra stomatologica.

Laughing Gas from Master Flux - Italy

Acum puteti spune “adio” temerilor de a face un tratament la dentist!
Prin procedura de inhalosedare Master Flux, disponibila la RainbowDent, orice urma de frica dispare in doar 3 minute. Acest amesec de gaz ilariant si oxygen are efectul unui analgezic natural, permitand pacientului sa coopereze cu medicul dentist. Toate reflexele vitale se pastreaza, iar efectul pe care il veti simti va fi de completa detasare. Recuperarea completa se face in alte 3 minute. Nu exista efecte secundare! Aceasta procedura cunoscuta de aproape 200 de ani permite eliminarea starilor de anxietate si este recomandata in special persoanelor cu problem cardiovasculare, neurologice sau cu boli pulmonare, ori copiilor care refuza tratamentul din cauza temerilor.
MasterFlux va asigura o experienta pozitiva la dentist chiar si pentru cele mai anxioase persoane!

EMS Air-Flow - Switzarland

EMS is the leading manufacturer of precision medical devices for dental prophylaxis.

La Rainbow Dent continuam sa investim in practica noastra, adoptand tehnologii moderne si revolutionare pentru a va permite sa beneficiati de tratamentul de nivel mondial. Suntem foarte mandri ca suntem in masura sa oferim pacientilor nostri tratamente complete de curatare utilizand renumitul sistem EMS Air-Flow®.
Sistemul EMS Air-Flow® este o metoda complexa de curatare mecanica profesionala a dintilor. Sistemul proiecteaza o combinatie de aer, bicarbonat de sodiu si apa pe dinti, oferind un standard de curatenie care nu ar putut fi atins in alt mod. Acest tratament fara durere, neinvaziv, este recunoscut ca fiind una dintre cele mai eficiente metode de curatare a dintilor si combaterea decolorarii extrinseci. Poate face minuni si asupra celor mai persistente pete! EMS Air-Flow® este mult mai rapid decat metodele traditionale de lustruire. Natura neabraziva permite utilizarea acestei metode in conditii de siguranta asupra restaurarilor si implanturilor.
Stomatologii nostri vor putea elimina reziduurile si resturile de placa in cateva minute, lasandu-va un zambet perfect stralucitor in cel mai scurt timp.

Intraoral Camera

Este dificil, daca nu imposibil, ca pacientii sa poata avea o imagine clara asupra oricarui dinte din gura lor folosind doar o oglinda. De aceea, la Rainbow Dent folosim un echipament special: o camera digitala intraorala, care faciliteaza o comunicare perfecta intre medic si pacient, oferind o perpectiva in detaliu asupra fiecarui dinte. Pacientii pot vizualiza imaginea pe un monitor situat in fata lor, pot vedea imaginea marita a dintelui,a cariei sau a oricarui detaliu ce trebuie rezolvat prin proceduri stomatologice specifice.

SDI In-Office Professional Dental Whitening - Australia

Sistemul de albire SDI este o procedura utilizata in clinica nostru pentru albirea dintilor decolorati. Sistemul de albire SDI poate albi dintii in mai putin de o treizeci de minute, excluzand timpul de pregatire. Complet sigur, acest sistem nu dauneaza dintilor sau gingiilor, avand rezultate de exceptie in albirea dintilor, care se face in maximum de confort. Sistemul de albire SDI va asigura cel mai stralucitor si alb zambet, in cel mai sigur mod posibil.

Implantmed W&H - Austria

Implantmed de la W & H este un dispozitiv precis si performant conceput pentru tratamentele chirurgicale de implantologie, dar este utilizat si in cursul altor interventii de chirurgie orala.

Lampa de fotopolimerizare Valo – Ultradent - USA

Capul subtire al lampii VALO ofera avantaje importante in timpul utilizarii in cavitatea bucla. Astfel, este usor de utilizat si in cazul copiilor deoarece au cavitati bucale de dimensiuni mici. Lampa Valo, detinatoare a numeroase premii si distinctii pentru performanta, asigura o accesibilitate de neegalat, fara a compromite disconfortul pacientului sau eficienta tratamentului.

SybronEndo Elements Motor - Holland

SybronEndo Elements Motor permite medicilor sa efectueze tratamentul de canal cu usurinta, datorita vizibilitatii excelente si a accesului facil.

Apex Locator - Holland

Apex locatorul este un dispozitiv complet automat de masurare a lungimii canalului radicular, care ofera masuratori extrem de precise. Acesta este unul dintre cele mai performante aparate specializate existente pe piata in prezent.

Elements Free SybronEndo - Holland

 

Conceput pentru a fi utilizat de specialistii stomatologi si de endodonti pentru sigilarea in siguranta, cu precizie si eficienta, a canalelor radiculare.

W&H silent handpieces with LED

Toate piesele de mana folosite la Rainbow Dent sunt fara vibratii si silentioase, concepute pentru a reduce nivelul de anxietate cauzat de zgomotul acestora. Piesele de mana W&H cu iluminare LED asigura o vizualizare optima si o iluminare a locului de tratament, ceea ce faciliteaza diagnosticarea precisa si rezultatele perfecte ale tratamentului. La Rainbow Dent pacientul poate avea deplina incredere in siguranta si confortul oferit pe tot parcursul tratamentului.

EMS Piezon 150 - Switzerland

Beneficiile aparatului cu ultrasunete • Nivel ridicat de confort • Tratament fara durere • Tratament fara zgarieturi ale dintilor • Tratament silentios Acest aparat ofera rezultate optime de tratament pentru o preventie imbunatatita.

Relaxing gadgets

Totul la Rainbow Dent a fost proiectat pentru confortul pacientului nostru. Scaunele din interiorul clinicii noastre stomatologice sunt echipate cu sisteme de relaxare. Pacientul poate viziona filme, emisiuni TV sau poate asculta muzica favorita in timpul efectuarii tratamentelor. Scopul nostru este de a oferi o experienta unica si relaxanta.

A-dec Dental Units - USA

Scaunele dentare create de catre compania americana care construieste cel mai fiabil echipament dentar din lume, A-dec. Scaunele noastre dentare sunt expresia unei tehnologii dentare originale, elegante si profesionale, care permite confortul maxim al pacientului si profesionalismul muncii noastre.

DRoot - Romania

DRoot este un program software utilizat pentru programarea eficienta si documentarea clinica riguroasa a pacientilor nostri.


Guestbook

What our patients say