Tratamente ortodontice adulti

Tratamente ortodontice pentru adulti


Acum poti avea un zambet minunat la orice varsta! Tratamentele ortodontice nu sunt doar pentru copii.

Multi adulti si chiar seniori se bucura de avantajele de a avea cel mai sanatos si frumos zambet datorita tratamentelor ortodontice.

Cel mai important beneficiul al tratamentului ortodontic este o dantura frumoasa, care va restabili increderea in sine. Dintii aliniati sunt mai usor de curatat prevenind aparitia cariilor si a altor probleme dentare. Alinierea maxilarului poate reduce sau chiar elimina bruxismul si problemele de la nivelul articulatiei.

Prima impresie intotdeauna conteaza, iar zambetul este cel ce o desavarseste – cu tratamentele ortodontice de la RainbowDent aveti toate motivele sa fiti mandri si increzatori in dumneavoastra si va ajuta sa faceti o buna impresie in cariera si in relatiile tale personale.

Tipuri de aparate si tratamente ortodontice pentru adulti

Exista o mare varietate de optiuni de tratament ortodontic pentru adulti, inclusiv aparate dentare fixe metalice sau transparente, precum si optiuni mai discrete, cum ar fi Invisalign®.

Tratamentele ortodontice pentru adulti sunt la fel de eficiente ca si cele pentru copii, singura diferenta este ca de obicei durata de tratament este mai lunga. Timpul tipic de tratament pentru adulti este intre 6 si 12 luni pentru un tratament de scurta durata si 18-30 luni pentru un tratament complex.

RainbowDent ofera posibilitatea de a utiliza tehnologia AcceleDent, un dispozitiv care poate accelera deplasarea dintilor in timpul tratamentului ortodontic, reducand astfel timpul de tratament cu pana la 50%. Durata tratamentului depinde, de asemenea, de respectarea de catre pacient a indicatiilor si igienei orale riguroase

Costul tratamentului ortodontic pentru adulti

In timpul consultatie, dr. Rusu va va examina si va face un plan de tratament personalizat. Estimarile noastre privind tratamentul sunt detaliate si includ toate costurile tratamentului ortodontic. Oferim optiuni de plata in rate directe fara dobanda si programul Star BT pentru a va asigura ca investitia dvs. este o parte gestionabila a bugetului lunar.

De unde stiu daca am nevoie de tratament ortodontic?

Intotdeauna recomandam o consultatie la medicul nostru specialist ortodont, dr. Valentina Rusu, daca observati urmatoarele probleme:
 
Protruzia dintilor
 
Dificultate la masticatie, muscarea buzelor sau a obrajilor
 
Inghesuirea sau spatierile dintre dinti, dificultatea la folosirea atei dentare sau un periaj deficitar din cauza inghesuirii dentare
 
Daca va ascundeti zambetul din cauza dintilor strambi sau prea proeminenti Consultatii ortodontice pentru adulti In timpul consultatiei medicul ortodont va urmari:
 
Eventualele probleme dentare si muscatura
 
Daca dintii sunt inghesuiti sau au spatieri
 
Daca aveti afectiuni la nivelul gingiei sau parodontiului Pentru intrebari suplimentare, medicul specialist ortodont va sta la dispozitie.

Chiar am nevoie de tratament ortodontic?

Ca adulti, ne-am obisnuit cu felul in care arata zambetul nostru imperfect si facem ajustari pentru a trai cu o muscatura incorecta, evitand anumite alimente sau chiar ascundem zambetul. Desi rezultatul estetic este cel mai apreciat, tratamentul ortodontic corecteaza si problemele de muscatura. Aceste modificari vor avea efecte pozitive pe tot parcursul vietii asupra sanatatii si bunastarii dumneavoastra si a increderii in sine. Sunati chiar acum la clinica RainbowDent pentru o consultatie! Veti descoperi cum viata dumneavoastra se schimba doar prin puterea unui zambet!

Testimoniale

Ce spun pacientii nostri