De ce sa alegi clinica Rainbow Dent Floresti?Cum ar fi daca vizitele la dentist ar fi o ocazie pentru surprize placute?

Exista anumite locuri care vibreaza de energie pozitiva, unde imediat ce ai intrat te simti in deplina siguranta si confort, aproape ca acasa. Un astfel de loc este Rainbow Dent, din Floresti – Cluj.

Stim ca fiecare are propriile criterii dupa care isi alege clinica stomatologica, iar o mare parte din acesta decizie este influentata de recomandari. Daca nu ati ajuns pe site-ul nostru la recomandarea unui prieten, iata care credem noi ca sunt lucrurile ce ne recomanda:

1. Echipa noastra

Fiecare dintre noi, separat, dar si impreuna, lucram sa iti oferim o experienta placuta si cel mai frumos zambet! Suntem o echipa plina de entuziasm si energie, cu o experienta excelenta in tratamentele dentare, implantologie si ortodontie pentru adulti si copii.

2. Program de lucru prelungit si flexibil

Iar pentru ca stim ca timpul dumneavoastra este valoros, facem tot ce ne sta in putinta pentru a respecta intocmai orele de programare. Pentru confortul dumneavoastra, programarile pot fi facute si seara sau sambata, astfel incat sa puteti beneficia de tratament atunci cand timpul va permite.

3. Atentia speciala acordata pacientului si grija pentru detalii

Un consult dentar temeinic inseamna timp si receptivitate la nevoile fiecarui pacient. La Rainbow Dent ne asiguram ca toate detaliile au fost luate in considerare si ne dedicam timp pentru va raspunde la orice intrebari pe care le puteti avea cu privire la tratamentul stomatologic, astfel teama de necunoscut este eliminata din start. Camerele intraorale va vor arata ceea ce vad medicii nostrii stomatologi, astfel incat descoperiti impreuna cu acestia starea dintilor dumneavoastra pastrand o reala transparenta. Satisfactia dumneavoastra la finalul tratamentului este bucuria noastra!

4. Facilitati pentru relaxare si o atmosfera destinsa

Am amenajat clinica noastra dentara din Floresti pentru confortul perfect al pacientului, cu scaune dentare ergonomice, WiFi, posibilitatea de a viziona filmele preferate sau canale TV sau de a asculta muzica, in deplina relaxare. Copiii se pot bucura de o zona de distractie care include LEGO, plus diverse jucarii si carti, X-Box pentru adolescenti. Intreaga echipa se asigura ca, in orice clipa, va simtiti in largul dumneavoastra.

5. O gama extinsa de tratamente

Veti gasi la Rainbow Dent tratamentele necesare pentru a asigura oricarui pacient zambetul perfect pe care il merita, de la servicii generale de stomatologie pana la implanturi, Invasalign, aparate linguale, stomatologie avansata de restaurare.

6. Tehnologie dentara de ultima ora

Clinica noastra stomatologica este dotata cu cele mai performante aparate si echipamente din domeniu. Este important pentru orice medic dentist sa aiba la dispozitie cele mai moderne echipamente, acest lucru traducandu-se printr-o durata mai mica a tratamentului, executie perfecta si lipsa durerii. Clinica Stomatologica Rainbow Dent se mentine in topul celor mai performante clinici stomatologice la nivel european, prin calitatea actului medical. Pentru a ne pastra in top-ul celor mai buni specialisti, ne actualizam in mod regulat cunostintele prin dezvoltarea profesionala. Acest angajament fata de munca noastra si pacientii nostri duce la succesul activitatii de la Rainbow Dent.

7. Surprize placute

Va asteptam la Rainbow Dent sa adaugati chiar dumneavoastra un alt punct forte pentru clinica nostra stomatologica. Noi suntem convinsi ca veti avea parte de multe surprize placute!


Testimoniale

Ce spun pacientii nostri